Pagina de start a forumului Anunturi Iasi Anunturi Iasi
Bine ai venit ! Pune gratuit anuntul tau aici !

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cauta un loc de munca

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Anunturi Iasi -> Locuri de munca
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ambramo
Junior
Junior

Data inscrierii: 31/Aug/2021

MesajTrimis: 18/09/2021 15:50    Titlul subiectului: Cauta un loc de munca Raspunde cu citat (quote)

Bună ziua, oameni buni! Nu am avut un loc de muncă de mult timp și mă gândesc să încerc să încep să lucrez la schimburi independente. Are cineva experiență în acest domeniu? Și, în general, cât câștigă oamenii acolo?
Midolta
Junior
Junior

Data inscrierii: 31/Aug/2021

MesajTrimis: 18/09/2021 15:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt un fotograf. Încă de la început, am luat împrumuturi pentru a cumpăra echipamente. La birou mi s-a dat gratuit o cameră, dar m-am dus să lucrez pentru mine. Prietenii mei fotografi m-au sfătuit să [url=https://www.manager.ro/articole/financiar-bancar-94/creditprime_limita-de-credit-urgent-si-usor-de-accesat-diferenta-dintre-creditele-bancare-si-nebancare-109539.html]CreditPrime recenzii[/url] și nu am avut de ales. Se află numeroase profesii care pot fi independente. Primesc comenzi pe internet. Obișnuiam să iau comenzi de la birou și le dădeam o parte din bani pentru munca lor. Acum lucrez pentru mine. Uneori merită să preluați bani pe credit pentru a vă promova afacerea.
VladValinesku
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Oct/2021

MesajTrimis: 11/10/2021 11:47    Titlul subiectului: Re: Cauta un loc de munca Raspunde cu citat (quote)

Ambramo a scris:
Bună ziua, oameni buni! Nu am avut un loc de muncă de mult timp și mă gândesc să încerc să încep să lucrez la schimburi independente. Are cineva trăire în acest domeniu? Și, în general, cât câștigă oamenii acolo?

În prezent, posturile vacante de șofer pe propria mașină sunt nespus de populare. De asemenea, puteți deveni transportator de livrări de articole alimentare și de comandă pe mărime ce toată lumea cumpără online. Aici https://www.truck1.ro/autoutilitare/din-belgia vă rugăm să consultați ce mașină posedați trebuință pentru muncă. Pentru că aproximativ toți angajatorii au necesitate de propria mașină!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Anunturi Iasi -> Locuri de munca Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum