| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ambramo Junior

Data inscrierii: 31/Aug/2021 Mesaje: 7
|
Trimis: 18/09/2021 15:50 Titlul subiectului: Cauta un loc de munca |
|
|
Bună ziua, oameni buni! Nu am avut un loc de muncă de mult timp și mă gândesc să încerc să încep să lucrez la schimburi independente. Are cineva experiență în acest domeniu? Și, în general, cât câștigă oamenii acolo? _________________ I like sunny weather |
|
| Sus |
|
 |
Midolta Junior

Data inscrierii: 31/Aug/2021 Mesaje: 5
|
Trimis: 18/09/2021 15:59 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt un fotograf. Încă de la început, am luat împrumuturi pentru a cumpăra echipamente. La birou mi s-a dat gratuit o cameră, dar m-am dus să lucrez pentru mine. Prietenii mei fotografi m-au sfătuit să [url=https://www.manager.ro/articole/financiar-bancar-94/creditprime_limita-de-credit-urgent-si-usor-de-accesat-diferenta-dintre-creditele-bancare-si-nebancare-109539.html]CreditPrime recenzii[/url] și nu am avut de ales. Se află numeroase profesii care pot fi independente. Primesc comenzi pe internet. Obișnuiam să iau comenzi de la birou și le dădeam o parte din bani pentru munca lor. Acum lucrez pentru mine. Uneori merită să preluați bani pe credit pentru a vă promova afacerea. _________________ I like world og game |
|
| Sus |
|
 |
VladValinesku Junior

Data inscrierii: 08/Oct/2021 Mesaje: 3 Localitate: Bucaresti
|
Trimis: 11/10/2021 11:47 Titlul subiectului: Re: Cauta un loc de munca |
|
|
| Ambramo a scris: | | Bună ziua, oameni buni! Nu am avut un loc de muncă de mult timp și mă gândesc să încerc să încep să lucrez la schimburi independente. Are cineva trăire în acest domeniu? Și, în general, cât câștigă oamenii acolo? |
În prezent, posturile vacante de șofer pe propria mașină sunt nespus de populare. De asemenea, puteți deveni transportator de livrări de articole alimentare și de comandă pe mărime ce toată lumea cumpără online. Aici https://www.truck1.ro/autoutilitare/din-belgia vă rugăm să consultați ce mașină posedați trebuință pentru muncă. Pentru că aproximativ toți angajatorii au necesitate de propria mașină! |
|
| Sus |
|
 |
|