|
Anunturi Iasi Bine ai venit ! Pune gratuit anuntul tau aici !
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
minervalove Junior

Data inscrierii: 03/Apr/2020 Mesaje: 3
|
Trimis: 03/04/2020 17:44 Titlul subiectului: Ce părere aveți despre asta? |
|
|
Salut tuturor. Recent, am citit de multe ori pe Internet că este posibil ca prin numerar să fie infectat cu COVID-19. Și cum să plătiți atunci în magazine, farmacii, benzinării etc.? Ce părere stăpâniți despre acest fapt și ce măsuri se iau pentru a minimiza riscurile de infecție?
Ultima modificare efectuata minervalove la 04/04/2020 09:47, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Kiparisa Junior

Data inscrierii: 03/Apr/2020 Mesaje: 3
|
Trimis: 03/04/2020 20:05 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt de acord că, prin bani, vă puteți infecta și, apropo, nu numai COVID-19, ci și alte virusuri. La urma urmei, la prima vedere, chiar și cea mai modernă copie poate trece deja prin sute de mâini, ape și să-ți imaginezi câte bacterii distincte pot fi pe ea. Însă panica nu merită, după ce ai fost în atingere cu banii, trebuie doar să te speli pe mâini cu săpun și să te tratezi cu un antiseptic. Apropo, am făcut întotdeauna acest lucru și nu doar în momentul izbucnirii unei pandemii. Însă de curând, plătesc destul de rar în numerar, practic plata privat de contact cu Mastercard mai mult, mai ales acum în aproape fiecare supermarket, farmacie există terminale ale acestui sistem de plată. Dacă nu sunteți încă un client Mastercard, atunci vă sfătuiesc să citiți despre avantajele lor aici legate de securitatea plății fără contact [url=https://www.mastercard.md/ro-md/consumers/products/contactless.html]mastercard.md/ro-md/consumers/products/contactless.html[/url] și, dacă doriți, solicitați înregistrarea carte.
|
|
| Sus |
|
 |
benty Junior

Data inscrierii: 10/Feb/2021 Mesaje: 9
|
Trimis: 10/02/2021 15:01 Titlul subiectului: |
|
|
| Salut! Am auzit numeroase despre cum vă puteți infecta prin bani. De aceea am decis să renunț la slujbă și am început să câștig bani online, pe care ulterior i-am transferat pur și simplu pe card. Nu folosesc deloc numerar. Și câștig de altfel https://romaniacazinos.com/ jucând în cazinourile online. Chestii tari! Un joc interesant care aduce prosperitate bună, fără a afecta sănătatea.[/url] |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|